Ти срещу мен

Ти срещу мен

В гласуването книгата е събрала 34 гласа от общо 540 гласа в категория „Запалени читатели“, разпределени между 32 книги 🙂

Заглавие: „Ти срещу мен“

Автор: Джени Даунам

Издателство: Enthusiast

Кратка анотация за книгата: Ако някой нарани сестра ти и ти си истински мъж, няма ли да искаш да отмъстиш? Ако брат ти е обвинен в ужасно престъпление, но твърди, че е невинен, няма ли да му повярваш?

Светът на Майки започва да се разпада, когато сестра му казва, че е изнасилена. Животът на Ели се превръща в ад, когато срещу нейния брат е повдигнато обвинение в изнасилване.

Когато Майки и Ели се срещат, сякаш два свята се сблъскват. „Ти срещу мен” е откровен и смел роман от автора на „Преди да умра”. Това е книга за приятелството, семейството, лоялността и изборите, които се налага да правим в живота си. Но преди всичко, това е роман за любовта. 

Кратка информация за автора: Джени Даунам е бивша актриса. Тя се отказва от сцената, когато ражда втория си син и се отдава изцяло на грижите за децата си. До излизането на първия й роман е самотна майка, която живее от социални помощи в Източен Лондон. 

Започва да пише първия си роман „Преди да умра“, за да оползотвори огромната енергия, която не използва, след като прекратява актьорската си кариера. Романът се превръща в бестселър и правата за публикуването му са продадени в повече от 30 страни. „Ти срещу мен“ е втората й книга. 

От сайта „Детски книги“: Ревю за книгата „Ти срещу мен“ очаквайте скоро на страниците на www.Detskiknigi.com.

Още от книгата:

Други книги от този автор/поредица:

Преди да умра

 

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.