Сребърните делфини: Нарушени обещания

Сребърни делфини: Нарушени обещания

В гласуването книгата е събрала 20 гласа от общо 540 гласа в категория „Запалени читатели“, разпределени между 32 книги 🙂

Заглавие: „Сребърните делфини: Нарушени обещания“

Автор: Самър Уотърс

Издателство: „ФЮТ“

Кратка анотация за книгата: Най-после лятната ваканция настъпва, но за Антония тя започва ужасно. Още първия ден изчезва верижката с вълшебното делфинче, което й дава магически сили. Ще може ли Антония да чува зова на делфините и да им помага без сребърното делфинче? И дали то е изчезнало завинаги?

Кратка информация за поредицата: Антония живее в малко градче на брега на океана и мечтае някой ден да поплува с делфините, които понякога вижда от прозореца на стаята си. 
Един ден тя печели конкурс за плакат на природозащитна организация и за награда получава верижка със сребърно делфинче. Но верижката не е обикновена ­ Антония се оказва избрана за една много специална задача: да бъде сребърен делфин, пазител на живота в морето.

От сайта „Детски книги“: Ревю за книгата „Сребърните делфини: Нарушени обещания“ очаквайте скоро на страниците на www.Detskiknigi.com.

Още от книгата:

Други книги от този автор/поредица (кликни върху корицата, за да видиш изненадата):

Сребърните делфини: Тайни приятели Сребърните делфини: Вълшебната верижка Сребърните делфини: Откраднати съкровища Сребърните делфини: Двойна опасност

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.