Призвание Герой! № 4

Призвание Герой 4Заглавие: „Призвание Герой! № 4“

АвториСтефан Стефанов („Зъби“), Радослав Апостолов („Убежището“), Слави Ганев („Вълча дупка“)

Издателство: Сдружение „Книги-игри“

Кратка анотация за книгата: Трима дебютиращи автори, три мрачни истории, трима чудати герои, които се борят със своя най-силен враг – себе си!

От 13 години вампирката Елия е окована в подземие, приучавана да пие животинска кръв и да превъзмогва жаждата си за човешка. Сега нейните господари нямат друг избор освен да и се доверят и да я пуснат на свобода, за да открие и спаси дъщерята на барона. Но може ли да се разчита на една вампирка? Пригответе се за една дълга нощ, забулена в мистерия, наситена с опасности и жадна за кръв!

– „Зъби“ – Стефан Стефанов

Мракът се спуска и над затънтеното българско селце Пепелище и времето на един странник неумолимо изтича. Той иска да скрие нещо от целия свят в порутената горска хижа. Иска да скрие самия себе си преди да е станало твърде късно! Преди пълната луна да се извиси в нощното небе и отново да отнеме всичко човешко от него.

– „Вълча дупка“ – Слави Ганев

Всеки ден Станимир е преследван от тегобни сънища и живее изпълнен със страх. Той не обича да говори за него и дори собствената му жена не може искрено да разбере обсебването му. Той не знае дали краят на света наистина идва. Дълбоко в себе си е сигурен само в едно – Убежището трябва да бъде завършено час по-скоро.

– „Убежището“ – Радослав Апостолов

Още от книгата:

 

Други книги от този автор/поредица:

Призвание Герой! No 2 Призвание Герой! No 3

vote 2016 button-01

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.