Нотна стълбица от сняг

Нотна стълбица от снягЗаглавие: „Нотна стълбица от сняг“

Автор: Борислав Мирчев

Илюстратор: Кристина Иванова

Издателство: „Анубис“

Кратка анотация за книгата: „Нотна стълбица от сняг“ е от интерактивните книжки за свободното време на децата от 6 до 10 години – отново оригинално съчетание на класическо печатно издание с модерни електронни ресурси. Книжката дава възможност за приятни занимания през дългите зимни месеци – четене на стихотворения, слушане на весели детски песни и много забавления с интерактивните игри в сайта www.clubvakancia.com. Децата ще могат да изработят карнавална маска за своя празник по зададен модел и ясни указания, за да се справят сами. Чрез своя индивидуален код за достъп, който ще открият единствено в книжката, малките читатели ще открият скритата изненада – конкурс „Моята първа книжка“.

Превърнете зимните дни в топли и уютни мигове, наситени с музика, игри и творчески занимания за цялото семейство!

Кратка информация за автора: Борислав Мирчев е талантлив текстописец, композитор и музикант с ярка поетична дарба. Роден е в София. Завършил е висшето си образование със специалност „Начална педагогика“ и специализация „Музика”. Автор е на над 500 текста на песни, на музика и сценарии. Написал е и продължава да пише песни и музикални пиеси за детски вокални формации. Те се изпълняват от съставите “Смехоранчета”, “Лачени обувки”, “Пим-пам” и др. Работи с композиторите Георги Красимиров – Герасим, Красимир Гюлмезов, Илия Ангелов, Светослав Лобошки, Васил Делиев, Хайгашод Агасян, Борис Карадимчев.

С искрен и неподправен език Боби Мирчев твори за децата. С ИК „Анубис“ създава детските книжки „Мида, раковина и море“, „Нотна стълбица от сняг“, ”Тръгва  детският  влак“ (със CD), стиховете за най-малките по музика на Борис Карадимчев – „Бръмбо и приятели“ (със CD). Премиерите на неговите книги се превръщат в истински празник, защото самият автор пее, свири на китара или пиано, танцува и се забавлява заедно с многобройната си детска публика.

Кратка информация за илюстратора: Кристина Иванова е атрактивен млад художник. Родена е в София. Има художествено образование от средното училище, а висшето си образование завършва със специалност „Философия“. Повече от 15 години се изявява като илюстратор, а в работата си се вдъхновява от прекрасните си деца – на 10 и на 2 години. Криси работи като художник на книги за деца към различни издателства не само в България, но и в чужбина – Исландия, Германия, САЩ. Тя е автор на илюстрациите и в книжка от поредицата „Пъстра ваканция“ на ИК „Анубис“.

Интерактивни елементи: Различни приложения за изработване на карнавална маска, създаване на собствена книга с илюстрации; код за достъп до игрите и песните в сайт www.clubvakancia.com.

Представяне на книгата: 

Още от книгата: 


Други книги от този автор/поредица:

Мида, раковина и мореТръгва детският влакМорето нека да ми каже

vote 2016 button-01

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.