НДПЗ: Непознатата сестра

НДПЗ - Непознатата сестраЗаглавие: „НДПЗ: Непознатата сестра“

Автор: Холи Робинс

Преводач: Гергана Стойчева-Нуша

Издателство: „ФЮТ“

Кратка анотация за книгата: Какво е приятелството? Топла прегръдка, споделен сандвич, вълни от смях или пък буреносни облаци насред слънчево лято… Понякога никак не е лесно, но затова пък без него животът ти се струва празен. В поредицата ще прочетете изповедите на Ели за приятелството, за страховете и радостите й в училище и извън него. Тя ще ви разкаже за себе си, за най-добрите си приятелки, за техните мечти и перипетиите, през които минават. Винаги заедно!

Здравейте, аз съм Ели! Коледната ваканция всеки момент ще свърши, най-накрая училището ще започне и отново ще бъда заедно с най-добрите си приятелки Джес, Ниша и Лекси. Вярно е, че се виждаме и през ваканцията, но не е толкова често. А и Ниша има невероятна новина. У тях ще дойде доведената й сестра Попи, която ще поостане известно време. Много съм любопитна как ли изглежда? Дали ще се харесат с Ниша? Сега отивам да помогна на приятелката си да подготви посрещането на Попи. Измислили сме нещо направо страхотно! Какво е приятелството? Топла прегръдка, споделен сандвич, вълни от смях или пък буреносни облаци насред слънчево лято… Понякога никак не е лесно, но затова пък без него животът ти се струва празен.

В поредицата ще прочетете изповедите на Ели за приятелството, за страховете и радостите й в училище и извън него. Тя ще ви разкаже за себе си, за най-добрите си приятелки, за техните мечти и перипетиите, през които минават. Винаги заедно!

Кратка информация за автораХоли Робинс е псевдоним на английската детска авторка Белинда Рапли. Белинда е израснала в Лондон в къща, преливаща от книги. Написала първата си книга едва 15-годишна и оттогава не спира да пише. Автор е на популярна детективска поредица за четири приятелки с понита. Обича книгите на Алекзандър Маккол Смит и живее в Съфолк с приятеля си и спасения от улицата черно-бял котарак Пъфин.

Освен, че е един от най-обичаните млади автори, Белинда е дипломиран инструктор по езда, пише за специализирани издания за коне и завършва образованието си по социална работа.

Още от книгата:

 

Други книги от този автор/поредица: 

НДПЗ: Няма връщане назадНДПЗ - Голямото училищно представление НДПЗ - Играй за победа

vote 2016 button-01

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.