Мида, раковина и море

Мида, раковина и мореЗаглавие: „Мида, раковина и море“

Автор: Борислав Мирчев

Издателство: „Анубис“

Кратка анотация за книгата: „Мида, раковина и море“ е първата книжка от една иновативна, уникална поредица, предназначена за ваканционните дни. Тя е оригинално съчетание на класическо печатно издание с модерни електронни ресурси. В нея децата ще открият забавни стихотворения и песни на морска тематика, приложения за изработване на конструктивни модели и макет на морска лагуна.

Всеки, който си купи книжката, ще получи индивидуален код за достъп в сайта www.clubvakancia.com. В него децата ще имат възможност да слушат ваканционни песни по текстове на талантливия поет и музикант Борислав Мирчев, автор на книжката и ще се забавляват с оригинални интерактивни игри.

Кратка информация за автора: Борислав Мирчев е талантлив текстописец, композитор и музикант с ярка поетична дарба. Роден е в София. Завършил е висшето си образование със специалност „Начална педагогика“ и специализация „Музика”. Автор е на над 500 текста на песни, на музика и сценарии. Написал е и продължава да пише песни и музикални пиеси за детски вокални формации. Те се изпълняват от съставите “Смехоранчета”, “Лачени обувки”, “Пим-пам” и др. Работи с композиторите Георги Красимиров – Герасим, Красимир Гюлмезов, Илия Ангелов, Светослав Лобошки, Васил Делиев, Хайгашод Агасян, Борис Карадимчев.

С искрен и неподправен език Боби Мирчев твори за децата. С ИК „Анубис“ създава детските книжки „Мида, раковина и море“, „Нотна стълбица от сняг“, ”Тръгва  детският  влак“ (със CD), стиховете за най-малките по музика на Борис Карадимчев – „Бръмбо и приятели“ (със CD). Премиерите на неговите книги се превръщат в истински празник, защото самият автор пее, свири на китара или пиано, танцува и се забавлява заедно с многобройната си детска публика.

Интерактивни елементи: Различни приложения за изработване на конструктивни модели и макет на морска лагуна; код за достъп до игрите и песните в сайт www.clubvakancia.com.

Представяне на книгата:

Още от книгата: 

Други книги от този автор/поредица:
Нотна стълбица от снягТръгва детският влакМорето нека да ми каже

vote 2016 button-01

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.