Криминалните загадки на Леонардо: Черната смърт

Криминалните загадки на Леонардо: Черната смърт

В гласуването книгата е събрала 6 гласа от общо 540 гласа в категория „Запалени читатели“, разпределени между 32 книги 🙂

Заглавие: „Криминалните загадки на Леонардо: Черната смърт“

Автор: Алфред Бекер

Издателство: „ФЮТ“

Кратка анотация за книгата: Годината е 1462, жителите на малкото селце Винчи край Флоренция са сполетени от страшна беда ­ Черната смърт е достигнала до тяхното село.
За щастие, бързо се намира лечител, който знае лек срещу чумата. Леонардо иска да разкрие тайната на лекаря, той обаче я пази като очите си. Ще открие ли Леонардо начин да се добере до тайната?

Кратка информация за автора: Алфред Бекер е немски писател, роден на 27 септември 1964 в Боргхорст. Публикувал е над 350 романа и около 1000 повести, преведени на много езици. Първоначално става известен най-вече с научно-фантастични и фентъзи текстове. Но после се обръща и към детската литература и създава една от най-успешните серии „Криминалните загадки на малкия Леонардо”.

От сайта „Детски книги“: Ревю за книгата „Криминалните загадки на Леонардо: Черната смърт“ ще откриете тук.

Още от книгата:

Други книги от този автор/поредица (кликни върху корицата, за да видиш изненадата):

Криминалните загадки на Леонардо: Тайнствените конници Криминалните загадки на Леонардо: Мистериозното отвличане Криминалните загадки на Леонардо: Тайната на алхимика Криминалните загадки на Леонардо: Кражбата на водния знак Криминалните загадки на Леонардо: Свещеният меч

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.