Ейми разговаря с животните: Голямото надбягване

Ейми разговаря с животните: Голямото надбягване

В гласуването книгата е събрала 66 гласа от общо 1313 гласа в категория “Млади читатели”, разпределени между 49 книги 🙂

Заглавие: “Ейми разговаря с животните: Голямото надбягване”

Автор: Даяна Кимптън

Издателство: “ФЮТ”

Кратка анотация за книгата: Децата от училището на остров Клеймъркин решават да съберат средства в помощ на свой съученик. Но как да стане това? Ейми има страхотна идея да организират надбягване с овце. Овцете обаче имат доста объркани представи за надбягванията. Ще осъществят ли Ейми и животните, нейни приятели, Голямото надбягване?

Кратка информация за поредицата: Ейми получава от леля си вълшебна огърлица, която й помага да разбира езика на животните и да разговаря с тях. Тя няма търпение да срещне нови приятели, а те са необикновени – с пера или с козина, с лапи и опашки.

От сайта “Детски книги”: Ревю за книгата “Ейми разговаря с животните: Голямото надбягване” очаквайте скоро на страниците на www.Detskiknigi.com.

Още от книгата:

Други книги от този автор/поредица (кликни върху корицата, за да видиш изненадата):

Ейми разговаря с животните: Вълшебната огърлица Ейми разговаря с животните: Загадъчният котарак Ейми разговаря с животните: Музикалната мишка Ейми разговаря с животните: Четириноги детективи Ейми разговаря с животните: Мечти за звездна слава Ейми разговаря с животните: Изгубеното съкровище Ейми разговаря с детективите: Изчезналата котка

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.