Зеб

Корица: Зеб
Издания:мека корица

 

Това е историята на нашия клас. Историята на Имара, Рави, Джейдън, Катинка, Нупи, Макс, Зива, Лев, Анабел, Мерал, Виз, Ози и останалите. И на Ариане, разбира се. Казахме ли ви, че Ариане е зебра? Това иначе е без значение, да не би да си помислите нещо подобно, но е добре да се знае. Ние сме класът на госпожа Катò.

Кратка информация за автора:

Като момче Гидеон Самсон иска да стане професионален футболист. Известно време дори играе в истински клуб. Но освен факта, че не е достатъчно добър, той открива, че светът има още какво да му предложи: писането. Той напусна следването си по холандски език и литература в Амстердам, като решава вместо това да разнася колети и да пише. През 2010 г. той става най-младият носител на престижна нидерландска литературна награда. Скоро след това книгите му стават любими на много читатели по-света, а днес „Зеб.“ се смята за детска класика в Нидерландия.

Кратка информация за илюстратора:

Остроумните и абсурдни илюстрации на живеещия в Ротердам илюстратор Йорен Джошуа изобразяват ежедневието по хумористичен начин. Неговите рисунки са леки и игриви, но насърчават и по-задълбочено изследване. Той е силно повлиян от графитите и техниките за печат, както си и личи в динамичния му и много характерен стил.

Откъс:

ZEB

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.