Сдружението за вълшебните еднорози

Корица: Сдружението за вълшебните еднорози
Издания:твърда корица (английски)

 

Сдружението за вълшебните еднорози съществува от векове. То се е посветило на изучаването, разбирането и опазването на еднорозите. Тайното общество винаги е било обгърнато в мистерия – но вече не.

Този официален наръчник документира десетилетия на проучвания и изследвания и ни предоставя най-доброто ръководство за тези фантастични създания.

Най-накрая получаваме доказателство, че еднорозите и тяхната очарователна магия съществуват.

Кратка информация за автора:

Селуин Е. Фипс е 101-вият президент на Сдружението за вълшебните еднорози. След години пътуване по света в търсене на редки и красиви еднорози, той най-накрая споделя какво е научил за тези магически създания.

Кратка информация за преводача:

Анелия Петрунова се занимава професионално с преводи и работи с шведски, английски, испански и норвежки език. Позната е на българската читателска публика с преводите на книгите за деца и възрастни на Туве Янсон, за които е отличена с наградата на Съюза на преводачите в България, както и на комиксите, писмата и биографията на финландската писателка.

Работила е и върху преводи на автори като Майгул Акселсон, Юханес Анюру, Лив Стрьомквист, Инти Чавес Перес, Юрт и Русенфелт, Матиас Едвардсон, Карина Сайнс Борго, Кармен Мола, Луиз Пени, Селуин Е. Фипс, Луиз Пени, Джак Джордан.

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.