Принцеса Анна и празничната торта

Корица: Принцеса Анна и празничната торта
Издания:мека корица (английски)
Страници: 44

 

„Принцеса Анна и празничната торта“ е мирисът на любим току-що изпечен сладкиш у дома или на предпочитано от вас място. Приказка, създаваща уют, но и предаваща радост и топлина. Красиви илюстрации, любими герои, старанието да правиш празник за малки и големи всеки ден и час. С(мисъл) за деца и родители!

Принцеса Анна ще прави празнична торта! Добре, но ще ви запознаем с госпожа Лиса, защо сладкарница „Вкуснотия Мария“?, коя е любимата топла напитка на господин Дългоух, какво не очаквате да видите в сладкарница, но пък е вкусно и любимо на всички деца. Питате за нейна любима готварска рецепта? Има! Помислили сме за цялото семейство.

Кратка информация за автора:

Животът на Анна Стефанова се случва като в приказките. Анна е сред най-успешните и популярни млади български жени. Майка на две чаровни момчета – Александър и Симеон. Носителка на две корони: през 2017 г. става „Мисис България – Европа 2017“, през 2018 г. в Гибралтар е на трето място в конкурса „Мисис Европа 2018“.

В професионалното си развитие Анна е част от екипа на една от най-големите телекомуникационни компании в България. В живота Анна Стефанова е лъчезарен човек, обича предизвикателствата, преследва мечтите си и не спира да се развива. Шоколадът е голямата й страст – ежеседмично сътворява красота чрез ръчно правени шоколадови бонбони  и сладкиши. Нима това не е магия?

Кратка информация за илюстратора:

Анна Бабич работи като художник илюстратор на свободна практика за чуждестранни сайтове. Участва за първи път като художник илюстратор на български детски книги в изданията под авторството на Анна Стефанова. Има дете, обича животните и морето.

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.