Планетата на дядовците

Корица: Планетата на дядовците
Издания:твърда корица
Страници: 40

Голяма книжка с приказка за най-малките. Защо баба и дядо са тук, а утре ги няма. Къде ли са отишли?

Една тайна история, разказана от любопитно червейче, за това къде отиват дядовците и бабите, когато остареят съвсем.

Тази книжка превръща темата за тъжния момент на раздяла във фантастична, щура и оптимистична теория за края, защото любимите ни хора никога не изчезват от живота ни - само преминават през различни сезони по пътя към собствената си планета.

Кратка информация за автора:

Здрава Каменова (р. 1979 г., София) учи в 32. СОУ "Св. Климент Охридски". Завършва НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов" със специалност "Актьорство за куклен театър" в класа на проф. Р. Рачев.

Тя е носител на редица награди за актьорско майсторство, пише сценарии и режисира театрални постановки. Има издаден сборник - "Шест топли пиеси". Драматург е на пиесите "Помощ, имам две деца", "Гимнастика за бременни" " Олеле!", работила е и като режисьор на дублажа за редица предавания за малки и големи.

Предишните й книги са "Боб. Малката метална кутийка с голяма мечта" и "Чорапът, който помени света" - и двете илюстрирани от Ирина Василева и издадени от Център АЛОС.

Кратка информация за илюстратора:

Ирина Василева (р. 1980 г.) е 3D артист и визуализатор, дизайнер на костюми, стилист и художник по декори. Тя е била и преподавател по рисуване, сценограф и дизайнер на кукли за редица театрални постановки.

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.