Планетата на дядовците

Корица: Планетата на дядовците
Издания:твърда подвързия (български)
Страници: 40

Голяма книжка с приказка за най-малките. Защо баба и дядо са тук, а утре ги няма. Къде ли са отишли?

Една тайна история, разказана от любопитно червейче, за това къде отиват дядовците и бабите, когато остареят съвсем.

Тази книжка превръща темата за тъжния момент на раздяла във фантастична, щура и оптимистична теория за края, защото любимите ни хора никога не изчезват от живота ни - само преминават през различни сезони по пътя към собствената си планета.

Кратка информация за автора:

Здрава Каменова (р. 1979 г., София) учи в 32. СОУ "Св. Климент Охридски". Завършва НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов" със специалност "Актьорство за куклен театър" в класа на проф. Р. Рачев.

Тя е носител на редица награди за актьорско майсторство, пише сценарии и режисира театрални постановки. Има издаден сборник - "Шест топли пиеси". Драматург е на пиесите "Помощ, имам две деца", "Гимнастика за бременни" " Олеле!", работила е и като режисьор на дублажа за редица предавания за малки и големи.

Предишните й книги са "Боб. Малката метална кутийка с голяма мечта" и "Чорапът, който помени света" - и двете илюстрирани от Ирина Василева и издадени от Център АЛОС.

Кратка информация за илюстратора:

Ирина Василева (р. 1980 г.) е 3D артист и визуализатор, дизайнер на костюми, стилист и художник по декори. Тя е била и преподавател по рисуване, сценограф и дизайнер на кукли за редица театрални постановки.

Все още няма оценки.

Моля, оценете книгата

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.