Перото на Сами

Корица: Перото на Сами
Издания:твърда корица

 

Малкото папагалче Сами с гордост отглежда новото си оперение. Не щеш ли, любимото му червено перо внезапно изчезва! Сами се впуска в търсене, а пътят му го отвежда до различни животни. Перото обаче е предназначено само за един. Ще открие ли папагалчето своето специално перце?

Последвайте Сами в тази книга за смелостта да пребориш чуждото мнение, да намериш собственото си призвание и да го преследваш докрай.

В книгата е използван шрифт Fox Book, създаден от Кирил Златков в помощ на начинаещите читатели.

Кратка информация за автора:

Събина Георгиева е автор и преводач на детска литература и създател на издателство “Меченосец”. Творбата ѝ “Опашати непознати” е носител на награда “Бисерче вълшебно” 2022. Обича да чете детски книги с децата си, да посещава театрални постановки, музикални и танцови концерти, както и да се среща лично със своите малки читатели. Живее в град Варна със семейството и домашните си любимци.

Кратка информация за илюстратора:

Стефана Аргирова е илюстратор и графичен дизайнер. “Перото на Сами” е първият ѝ подобен проект, реализиран в България. Живее в Пловдив със семейството си, а през свободното си време се занимава с калиграфия и фотография и практикува суинг танци.

Още книги от автора:

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.