Ния и таласъмското съкровище

Корица: Ния и таласъмското съкровище
Издания:твърда корица

 

Майчината обич е най-прекрасното нещо на света!

Ния обича майка си, но сърцето ѝ примира за приключения. С помощта на магическа хартийка, наречена „чек“, Ния попада във вълшебното царство на Горската кралица.

Тук перипетиите са на всяка крачка и Ния е принудена да премине през невероятни препятствия, за да достигне до Кралицата. Духчета, феи и таласъми се появяват по пътя на момичето, но то безстрашно върви напред, за да открие, че Горската повелителка е взела лицето на майка ѝ, а планинските магарешки бодли могат да бъдат и сини.

В книгата се вихри истинска вълшебна приказка, искряща в съкровището на истинната и вечна любов.

Кратка информация за автора:

Весела Фламбурари е писател и актриса за малките читатели, носител е на множество награди и номинации в областта на детската литература. Тя е автор, който в годините успява да изгради собствен приказен стил и да запази магията в текстовете на книгите, които да докоснат не само малките читатели, но и техните родители и учители.

Кратка информация за илюстратора:

Милена Радева е илюстратор на детски книги с богат и шарен опит в чужбина и у нас; завършила е специалност „Книга и печатна графика“ и защитена докторска теза в областта на илюстрацията, участник е в множество изложби и селекции и стои зад сайта и издателството „Българска илюстрация“.

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.