Може би. История за безграничните възможности у всеки от нас

Корица: Може би. История за безграничните възможности у всеки от нас
Издания:твърда корица

 

Тази история цели да ти покаже колко много таланти се спотайват в теб и чакат да бъдат открити.

Опознай себе си, мечтай и дай възможност на живота и на самия себе си да те изненадат.

Може би, да, може би ще надскочиш и най-смелите си мечти...

Кратка информация за автора:

Коби Ямада е бестселър автор на „Ню Йорк Таймс“ и създател на множество вдъхновяващи книги. Той също е президент на Compendium - фирма от невероятни хора, създаващи невероятни неща.

Живее щастливо с любовта на живота си и двете им супер забавни деца в страната на летящата сьомга. Там има възможност да вярва в идеите си по цял ден, а и да ги пресъздава. Коби Ямада вярва, че е най-щастливият човек на планетата.

Кратка информация за илюстратора:

Габриела Барух е илюстратор на свободна практика в Тел Авив, Израел. Учила е визуална комуникация (специалност „Илюстрация“) в Академията за изкуство и дизайн „Веселеил“. Тя печели много отличия, включително наградите на Американското общество за илюстрация и 3×3 ProShow.

Илюстрациите на Габриела Барух са деликатно детайлни. Работата ѝ носи усещане за мекота и релаксираща атмосфера. Често илюстрации ѝ са мечтателни, сякаш придружават сюрреалистична поезия. Работата ѝ е била представяна по целия свят.

Кратка информация за преводача:

Василка Ванчева завършва „Немска филология“ в Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Работи като редакторка в издателство „Отечество“ и „Народна култура“. През 1992 г. основава „Емас“, което ръководи и до днес и в което работи като преводачка и редакторка на отделни заглавия. Член на КС и УС на Асоциация „Българска книга“ в продължение на 14 години, където натрупва значителен опит в организацията, реализацията и контрол на мащабни кампании, инициативи и в комуникация с национални и международни институции.

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.