Моята първа готварска книга

Корица: Моята първа готварска книга
Издания:мека корица

 

Пухкави палачинки, здравословна италианска салата, ефектно картофено ветрило и бисквитки, които се топят в устата. Звучи примамливо, нали?

Това не е меню на ресторант, а само малка част от всички вкуснотии, които ще откриеш на страниците на твоята първа готварска книга!

С нейна помощ ще направиш първите си стъпки в света на кулинарията и ще научиш куп интересни факти. Стани кулинарен магьосник и с твоята вълшебна пръчица, поправка – лъжица, забъркай най-сладките десерти, най-полезните закуски и доволно засищащи основни ястия! Компания ще ти правят весели рисувани животинчета, които също като теб ценят вкусната храна.

В „Моята първа готварска книга“ те очакват:

  • Предговор от шеф Виктор Ангелов;
  • 42 рецепти за малки готвачи;
  • Цветни идеи за здравословно меню;
  • Любопитни факти за продуктите и световната кухня;
  • Изпитани готварски хитринки;
  • Съвети за подредба на масата.

Кратка информация за автора:

Преди седем години Христина Тодорова поставя началото на малък кулинарен блог. Скоро след това онлайн се появява и „Хрисиландия“, където тя споделя любовта си към книгите с изключителни ревюта и изящни снимки. „Моята първа готварска книга“ обединява двете й страсти – кулинарията и книгите. Вдъхновена от добрите истории на хартия и в чиния и от голямото любопитство на малкия си син, Христина създава книга, в която готвенето е споделено приключение и урок по увереност.

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.