Крайно нелогично поведение

Корица: Крайно нелогично поведение
Издания:мека корица
Страници: 256

16-годишният Соломън е агорафоб. Не е напускал дома си от три години, но за него това е в реда на нещата. У дома той командва цяло кралство, макар кралството му да е с доста тесни граници.

Амбициозната Лиса отчаяно иска да бъде приета във втория най-добър университет, който предлага програма по психология (все пак е реалист). Но дали само амбицията е достатъчна?

Когато Лиса разбира за отшелническия живот на Соломън, в главата й се заражда план, който би й гарантирал стипендия: да се сприятели с него; да го излекува; да напише есе за това. За да спечели доверието му, Лиса бавно вмъква Сол до живота си, запознавайки го с приятеля си Кларк и доверявайки му тайните си.

Но докато Лиса научава повече за Сол, а той и Кларк стават все по-близки, стените, които са построили около себе си, започват бавно се рушат. А приятелството им заплашително поема в същата посока.

Кратка информация за автора:

Джон Кори Уейли е роден в САЩ през 1984 година. Работил е като учител по английски език в държавни училища 5 години, а след това започна да се занимава единствено с писане. Автор е на YA романи и е носител на наградата Printz и наградата на Американската библиотечна асоциация през 2012 година. Досега е написал 3 книги.

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.