Клубът на мъфините. Четири приятелки и едно приключение на осем лапи

Корица: Клубът на мъфините. Четири приятелки и едно приключение на осем лапи
Част от Клубът на мъфините поредица:
  • Клубът на мъфините. Четири приятелки и едно приключение на осем лапи
Издания:мека корица (английски)
Страници: 96

Всичко започва съвсем случайно. Четири момичета, събрани не по свое желание, трябва да направят мъфини за празника на училището. Докато се опитват да свикнат една с друга, неочаквано се ражда най-сладкият клуб на света. Четирите приятелки се сблъскват с неочаквани изпитания и забавни приключения! В серията вече има цели осем книги!

Решавали ли сте някога уравнение с осем лапи? Като Тамтам, която се нагърбва с грижите за два мопса? За щастие останалите момичета от Клуба на мъфините са готови да й се притекат на помощ и от пръв поглед се влюбват в Турбо и Топчо. Когато обаче наближава посещението в Музея на динозаврите, никоя от четирите приятелки не иска да остане да гледа двете кучета. А като капак на всичко мопсовете внезапно изчезват… Сега вече Клубът на мъфините трябва да действа задружно! Най-сладката тайфа на света се впуска в едно шеметно ново приключение.

Кратка информация за автора:

Катя Алвес е родена е през 1961 г. в град Коимбра, Португалия. Упражнявала е различни професии – работила е в книжарница, в бибилиотека, била е редактор в радиото. Днес тя живее със семейството си в Цюрих и пише детски романи, повести, радиопиеси. Много обича португалски оризови кексчета, за които твърди, че са преки роднини на мъфините.

Кратка информация за илюстратора:

Ели Брудер е родена през 1980 г. в областта Пфалц, Германия. От малка обича да рисува истории в картинки. След като завършва образованието си в Шотландия и Фрайбург, работи като илюстратор. Живее с мъжа си и цяла ферма с животни край езерото Ратцебург в Северна Германия. В Шотландия Ели Брудер за пръв път опитала мъфини, които и до днес обича много.

Още книги от тази поредица:

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.