Хрониките на Ордиана: Кристалният цвят

Корица: Хрониките на Ордиана: Кристалният цвят
Част от Хрониките на Ордиана поредица:
  • Хрониките на Ордиана: Кристалният цвят

Кралство Ордиана отново е изправено пред тежки изпитания. Магията се узаконява, а с нея се връщат и чудовищата. Във възстановените графства ордиаците трябва да се обединят срещу вещицата Териша. Тя изпраща върколаци да изтребват жителите на графство Холмстром, но хората упорито си затварят очите пред заплахата.
Ларабел и Стивън са решени да се притекат на помощ, но има ли кой да ги подкрепи? Докъде са готови да стигнат, за да опазят Ордиана от лапите на вещицата? Каква е цената на страшните тайни, които пази графство Холмстром?
Търсейки изкупление за предишните си кървави деяния като дракон, Алина заминава за Бюфета на върколаците, за да помогне на брат си Стивън. Тя се впуска в търсене на Кристалния цвят - вълшебен артефакт, който дарява с безгранична сила притежателя си. Ще успее ли да го намери, преди Териша да се добере до него и да го използва да пороби ордианците?
И тогава защитата на Ордиана се превръща в надпревара за власт.

Книгата е втора част от поредицата "Хрониките на Ордиана".

Кратка информация за автора

Славея Захариева е на 16 години. Живее в Димитровград и през свободното си време пише фентъзи и научна фантастика. Вече е написала първите шест романа от поредицата „Хрониките на Ордиана”, първият от които е "Гора от вятър".

Издател: Тонипрес
Автор:
Художници на корицата:
Етикети:

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.