Форма за индивидуално гласуване в "Бисерче вълшебно" 2019

  • Ние държим да спазваме правата на Вашите деца. За да могат да участват в кампанията за насърчаване на четенето, като подкрепят книга по свой избор, но и за да не допускаме злоупотреби при правилното събиране на вота, ние се нуждаем от данни за Вашето дете (имена, възраст, населено място, име на училище/детска градина), както и Ваши данни за контакт. Тези данни се използват само и единствено за целите на гласуването в "Бисерче вълшебно" 2019, обработват се според всички изисквания за защита на личните данни и могат да бъдат заличени от нашите регистри във всеки един момент, в който пожелаете.
 

Секция за участници: Бъди читател с мнение - гласувай!

  • Не забравяй, че трябва да спазваш правилата за възрастови ограничения (по-малките могат да гласуват за книги за по-големи, но не и обратното.) В категориите, в които не избираш книги, остави попълнено полето "Избери от падащото меню".
  • Категория "Нещотърсачи"

  • Категорията "Нещотърсачи" (5-16 г.) ти предлага да видиш книги, които дават полезна информация, поднесена забавно. Избери онази, която ти е допаднала най-много - тук нямаме ограничение във възрастта.
 

Кратка анкета за читатели с мнение 🙂

 

Сигурност