Индивидуален вот

Форма за индивидуално гласуване в "Бисерче вълшебно" 2020

До родител/настойник: За да може детето Ви да участва в кампанията за насърчаване на четенето, като подкрепи книги по свой избор, ние се нуждаем от данни на детето (имена, възраст, населено място, име на училище/детска градина), както и Ваши данни за контакт. Тези данни се използват само и единствено за целите на гласуването в “Бисерче вълшебно” 2020, обработват се според Политиката ни за защита на личните данни и могат да бъдат заличени от нашите регистри във всеки един момент, в който пожелаете.
Изпишете само името на населеното място (без град/село/гр./с. и т.н.)
Търсим най-четящото училище/детска градина в страната!
За да изпратим грамота за почетно жури на детето, ще ни е необходим валиден имейл адрес на родител/настойник. Уверете се, че сте въвели адреса правилно.
Въведете валиден телефонен номер на родител/настойник/учител, за да можем да го уведомим, ако детето спечели награда от нашата томбола. Попълнете данните, без да слагате тирета и чертички. Не пропускайте да посочите и кода на населеното място или на мобилния оператор.

Бъди читател с мнение - гласувай!

  1. Намери по-долу категорията, в която е номинирана избраната от теб книга (Откриватели/Изследователи/Мечтатели/Майстори)
  2. Избери от падащото меню заглавието, което подкрепяш
  3. Продължи нататък 🙂
Не забравяй, че имаш право САМО на един глас за художествено заглавие! Трябва да спазваш и правилата за възрастови ограничения (по-малките могат да гласуват за книги за по-големи, но не и обратното).
Кажи ни защо подкрепяш тази книга и бъди честен! Няма да оценяваме мнението ти, просто сме любопитни 🙂

Нещотърсачи! Избери своето нехудожествено заглавие

Подкрепи нехудожествената книга от категория "Нещотърсачи", която е разбудила любознателността ти! Можеш да избереш от падащото меню заглавието, което ти допада, независимо дали е за по-малки или по-големи от теб.
Моля, посочете дали Вие, в ролята на родител/настойник, давате съгласието си детето Ви да участва в гласуването в награда "Бисерче вълшебно" 2020!