Хапливите истории на Бари

Корица: Хапливите истории на Бари
Издания:твърда корица
Страници: 88

 

Бари е хитро куче, което често попада във вихъра на шантави случки.

Той е хаплив, с остър ум и много истории за разказване. Живее с момчето Стив и неговите баба и дядо. Стив и Бари понякога са истинско стихийно бедствие за околните, с което често си навличат малки неприятности.

Историите, описани тук, са толкова забавни, че е трудно да сдържиш смеха си. Бау!

Кратка информация за автора:

Стефан Георгиев е сред децата на 90-те години, роден и израснал в София. С колебание дали да не запише журналистика в Софийски университет заради своята първа страст – писането и творческата дейност, все пак завършва магистратура в Медицински университет.

Още от малък създава своя серия от вестници и списания, в които описва всяка новина или случка в квартала. В края на 2019 г. се захваща отново с писане и така създава черновата на „Хапливите истории на Бари”.

Кратка информация за илюстратора:

Олга Паскалева е награждавана многократно на националните изложби за илюстрации, популярна със стотици илюстрации за детски книги като „Ян Бибиян”, „Билбо Бегинс”, „Приключенията на Буратино” и други.

Вярна на своя опит, рисунките за книгата „Хапливите истории на Бари” са създадени без никаква компютърна намеса, изцяло на ръка върху лист хартия с цветни моливи, туш и водни бои.

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.