Дневникът на Мишо

Book Cover: Дневникът на Мишо
Editions:мека подвързия (Bulgarian)

Първият тийн уеб сериал в България "Не така, брат" е истински хит сред тийнейджърите. За по-малко от шест месеца и в рамките на два сезона историята за младия гений Мишо постигна забележителни успехи и генерира над 8 милиона видео гледания онлайн. Сега тийн манията се пренася в книжарниците с първия кросмедиен продукт, създаден по български онлайн сериал – книгата "Дневникът на Мишо".

Сюжетът проследява вълненията на тийнейджъра, който свободно преборва формули, уравнения и научни термини, но още не знае как да спечели сърцето на своя съученичка. Очакват ви множество нови забавни случки с героите от сериала, предадени през погледа на Мишо, както и отговори на важни въпроси като: Как се прави хубава прическа?; Вечен ли е вечният огън?; За какво още може да се използват презервативите?; Как се свалят момичета?; Какви са проблемите на супергероите?

Освен като трагично-комедийно четиво, "Дневникът на Мишо" може да се използва и като учебник по непрецаквизъм - науката за това какво не трябва да правиш в живота.

Excerpt: