Библиотека „Славейче“: Приказки за детективи

Библиотека "Славейче": Приказки за детективи

В гласуването книгата е събрала 55 гласа от общо 1313 гласа в категория „Млади читатели“, разпределени между 49 книги 🙂

Заглавие: „Библиотека „Славейче“: Приказки за детективи“

Издателство: „ФЮТ“

Кратка анотация за книгата: Книгата съдържа три забавни приказки за детективи и развиващи задачи след всяка приказка. Включва речник на думи и изрази, а в края на книгата децата ще намерят читателски дневник, в който могат да залепят своя снимка, да дадат оценка на книгата, да споделят коя приказка им е харесала най-много и др.

Кратка информация за поредицата: Книгите от библиотека „Славейче” са създадени специално за децата, които се учат да четат. Текстът е увлекателен и достъпен, с едър шрифт и цветни илюстрации. С тях децата лесно ще преодолеят притеснението от четенето, постепенно ще престанат да сричат и ще започнат да четат гладко и с разбиране. 

От сайта „Детски книги“: Ревю за книгата „Библиотека „Славейче“: Приказки за детективи“ ще откриете тук.

Още от книгата:

Други книги от този автор/поредица (кликни върху корицата, за да видиш изненадата):

Библиотека "Славейче": Приказки за животни Библиотека "Славейче": Приказки за великани Библиотека "Славейче": Приказки за кучета Библиотека "Славейче": Приказки за динозаври Библиотека "Славейче": Приказки за коне и понита Библиотека "Славейче": Приказки за вълшебни замъци Библиотека "Славейче": Приказки за дракони Библиотека "Славейче": Приказки за пирати Библиотека "Славейче": Приказки за рицари Библиотека "Славейче": Приказки за феи Библиотека "Славейче": Приказки за Дядо Коледа Библиотека "Славейче": Приказки за снежни човеци Библиотека "Славейче": Приказки за роботи

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.