Вход за колективно гласуване

Скъпи учители и библиотекари,

в предишните издания на наградата “Бисерче вълшебно” установихме, че независимо от усилията, които полагате за разпространяване на информацията за четенето и гласуването, голяма част от децата не успяват да дадат своя глас.

Причините са много, но независимо от естеството им, фактите са следните: част от децата не успяват да дадат своя глас и следователно те не получават грамота за почетно жури, не участват в томболата за награди, а са прочели предложените им книги и имат мнение.

Вярвайки, че подобни действия са демотивиращи за децата, предлагаме на вниманието Ви колективна форма за гласуване. Чрез нея можете да помогнете на всичките си ученици да изразят своето мнение в наградата “Бисерче вълшебно”, да получат своите грамоти за почетно жури и да се включат в томболата за награди.

Ето как да използвате тази функция:

  1. Изтеглете електронната таблица оттук.
  2. Попълнете я според инструкциите.
  3. Изпратете я на имейл teacher@biserche.com

Щом получим таблицата, ще Ви изпратим автоматично отговор, в който ще откриете линкове за сваляне на грамота в електронен вариант. Не пропускайте да проверите в папка “Спам”, ако не получите отговор веднага след изпращането на имейла.

Не се учудвайте, че ще получите два варианта на грамота. Единият е за почетното жури (децата от 5 до 16 г.), а другият – за бъдещите читатели с мнение (деца под 5 г.). Разпечатайте онзи вариант, който е подходящ за Вашите възпитаници.

Ако никъде не откривате писмо от нас, пишете ни на info@biserche.com или editors@detskiknigi.com.

Благодарим Ви за съдействието!