В нощта на ужасите

Корица: В нощта на ужасите
Издания:твърда корица

 

Днес е Световната нощ на ужасите и деветимата най-големи злодеи се събират на тайно място в гората, за да я отпразнуват. Известният готвач Жан-Кол се грижи за доброто им настроение с впечатляващия си кетъринг.

Настъпва полунощ: време е за отваряне на подаръци! Помогнете на вещицата, трола и другите чудовища да го направят, като повдигате капачетата: фурна за деца, зомби лепило, сополени пуканки...  По нещо специално за всеки гост.

Но има един последен подарък. Ами ако е капан?

Кратка информация за автора:

Меритцел Марти отдавна пише книги за деца, а специалността ѝ е да разсмива читатели от всички възрасти. Освен писателка тя е и професор по изкуство, кино и литература в университета „Оберта де Каталуня“ в Барселона, консултант по предприемачество, експерт в реализациите на страхотни идеи. Да не пропускаме, че е страшно умела в изнасянето на мотивационни речи и вдъхновяването на творчески проекти.

Кратка информация за илюстратора:

Хавиер Саломо е илюстратор и дизайнер, роден в Барселона. Учи илюстрация, дизайн и печат в „Ескола Масана де Барселона“, а после и история на изкуството в Автономния университет в Барселона. Работил е за различни рекламни агенции като графичен дизайнер, а днес си сътрудничи с водещи издателства в Испания и Франция. Работи и като илюстратор за детски списания.

Кратка информация за преводача:

Анета Пантелеева обича да превежда книги както за малки, така и за големи. Завършила е културология, а след това и магистърска програма„Преводач-редактор“ в СУ. Денем редактира, нощем превежда и повече от всичко обича да обикаля по света и да търси следващите страхотни книги, които издателство „Прозорец“ да издаде за читатели от всички възрасти.

Откъс:

Noshta na ujasite

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.