Тили и книгобродците (Пейджъс и Ко.)

Корица: Тили и книгобродците (Пейджъс и Ко.)
Част от Пейджъс и Ко. поредица:
  • Тили и книгобродците (Пейджъс и Ко.)
Издания:мека корица

 

Откакто майка ѝ изчезва безследно, Тили намира утеха в историите по рафтовете на „Пейджъс & Ко.“ – семейната книжарница на баба ѝ и дядо ѝ. Но когато любимите ѝ героини, Анн от „Анн от фермата „Грийн Гейбълс“ и Алиса от „Алиса в Страната на чудесата“ се появяват от плът и кръв в книжарницата, приключенията, за които Тили мечтае, се превръщат в реалност. Тя не само може да придружи Анн и Алиса в техните вълнуващи светове, но и открива, че може да книгоброди във всяка история, в която пожелае.

Новата ѝ дарба може дори да ѝ помогне да разбере какво се е случило с майка ѝ преди толкова много години. Книгоброденето обаче крие опасности. Нещо или някой винаги дебне на следващата страница…

Кратка информация за автора:

Ана Джеймс е писател и журналист. Работила е като училищен библиотекар, след което става част от екипа на The Bookseller като редактор. Провежда множество книжни събития из Великобритания.

Кратка информация за илюстратора:

Паола Ескобар е графичен дизайнер и илюстратор от Колумбия. Като дете обича да рисува историите, които баба ѝ ѝ разказва, така се заражда и мечтата ѝ да се занимава именно с това. Работила е с издатели по целия свят.

Кратка информация за преводача:

Габриела Кожухарова (р. 1993 г.) завършва специалност „Книгоиздаване“ в Софийския университет. Работи като преводач и редактор на художествена литература. От 2012 г. е част от екипа на „АзЧета“.

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.