Славни слънчогледови случки

Корица: Славни слънчогледови случки

Имало едно време… едно малко градче. 

Така започва приказката за малкото, но много чудновато Слънчогледово и неговите жители. Книгата включва пет случки от летописа на кмета господин Жасмин, който записва странните събития, вилнеещи целогодишно из китните градинки, пъстрите улички и широките слънчогледови полета. Момченце с оранжево име, случка с летящо килимче и възпитана маймунка. Пътешествия с балон, заклинание против миши нашествия и състезание с дузина рижи котки. Кой спаси щъркелите и един дързък план с „бум“ и „бам“ на близнаците Дан-Дан! Слънчевото градче никога не остава тихо и спокойно за дълго!

Приказката, започнала с „Имало едно време…“, ще завърши с „Край“, но всеки любител на шоколадови бонбони, ще ви каже, че най-най-най-хубавото нещо е сладкият пълнеж в средата…

Кратка информация за автора: Нели Маргаритова е родена и живее в гр.Смолян. Автор е на редица публикации в периодичния печат и електронните медии. Първата ѝ книжка излиза през 2012 г. и с нея се слага началото на поредицата „Тайни и вълшебства на улица „Розмарин“ № 13″. Тя се радва на интерес от страна на малки и големи читатели.

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.