Сърцебиене (том 1)

Корица: Сърцебиене (том 1)
Част от Сърцебиене поредица:
  • Сърцебиене (том 1)
Издания:мека корица

 

Чарли и Ник са в едно и също училище, но никога не са се срещали… Докато един ден не се налага да седнат на един чин. Двамата бързо се сприятеляват и скоро Чарли хлътва сериозно по Ник, макар да не смята, че има шанс с него.

Но любовта винаги е способна на изненади и скоро се оказва, че Ник е заинтригуван от Чарли, повече отколкото и двамата осъзнават.

"Сърцебиене" е сериал на Netflix.

Кратка информация за автора/илюстратора:

Алис Осман е родена през 1994 г. в Кент, Англия, и е писател и илюстратор на пълен работен ден. Обикновено може да бъде намерена да се взира безцелно в компютърни екрани, да поставя под въпрос безсмислието на съществуването или да се чуди какво още би могла да стори, за да избегне работата в офис.

Освен автор и илюстратор на СЪРЦЕБИЕНЕ, Алис е автор и на четири тийн романа: Solitaire, Radio Silence, I Was Born for This и Loveless, с която печели YA Book Prize.

Кратка информация за преводача:

Илияна Бенова – Бени e преводач и редактор на художествена литература. Завършила е специалност „Книгоиздаване“ в Софийски университет. Работила е като редактор в изд. Enthusiast, AMG, а от скоро е и начело на свое собствено издателство – Benitorial.

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.