Откакто те няма

Корица: Откакто те няма
Издания:мека корица (английски)
Страници: 368

Слоун винаги е била онази, която с лекота измъква Емили от черупката ѝ и изпълва ежедневието ѝ с приключения. Двете са абсолютни противоположности и именно това прави приятелството им вълнуващо. Но точно преди даизживеят най-епичното лято, нещата рухват, защото Слоун просто изчезва. А единственото, което оставя след себе си, е един списък.

Този списък съдържа тринайсет задачи, които Емили трябва да изпълни. Те обаче не са обикновени и определено не включват неща, които тя би направила по принцип. Но пък ако именно те са ключът към това Слоун да се върне?

Набери ябълки през нощта.
Добре, това не е толкова трудно.

Танцувай до зори.
Защо не?

Целуни непознат?
Хм...

Емили ще изкара едно наистина непредвидено лято, и то в компанията на Франк Портър (още по-непредвидено), с чиято помощ ще опита да изпълни задачите от списъка на Слоун. А след това – кой знае какво я очаква в края на списъка.

Плувай гола.
Моля?!

Кратка информация за автора:

Морган Матсън израства в Ню Йорк и Гринуич, Кънектикът. Учи в Occidental College в Лос Анджелис, но по средата на следването си в театралния департамент, тя започва работа в детския отдел на книжарница Vroman`s Bookstore и се влюбва в YA литературата.

Откъс:

https://issuu.com/biserche_valshebno/docs/since_excerpt

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.