Моята първа книга за емоциите: Страх ме е!

Корица: Моята първа книга за емоциите: Страх ме е!
Част от Моята първа книга за емоциите поредица:
Издания:мека корица

 

„Моята първа книга за емоциите“ е идеалният помощник за всеки родител, който желае да е от полза за детето в неговите първи срещи с гнева, страха, тъгата и радостта. С помощта на кратка и позната за малкия читател ситуация, той ще се научи да разпознава, разбира и овладява емоцията си.

В края на книжката има специален дневник, в който детето може да отбелязва как се чувства през всеки ден от седмицата. А на последните две страници родителите ще намерят препоръки и техники за справяне с бурните емоционални епизоди на малчуганите. Консултант на книгата е известната детска психоложка Ани Владимирова, а илюстрациите са дело на Милена Миткова.

Кратка информация за автора:

Лилия Русанова е родена през 1986 г. В град София. Завършила е бакалавър „Публицистика, медии и комуникации“ в Берлин, Германия и магистър „Телевизионна журналистика“ в Нотингам, Великобритания. Работи като журналист към няколко издания и телевизии, но майчинството я отвежда в света на детската литература.

Кратка информация за илюстратора:

Милена Миткова е една от най-новите звезди в детската илюстрация. По образование е моден дизайнер, а след години пауза предизвикателството Inktober я връща към рисуването – първо на хартия, после и дигитално. Успехите не закъсняват. Оттогава насам е илюстрирала три детски книги, комплект образователни карти за деца и корица на въображаемото списание The Sofianer.

Още книги от автора:

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.