Малките магьосници от О-III: Дондарион Мрачния и Тъмната гора

Корица: Малките магьосници от О-III: Дондарион Мрачния и Тъмната гора
Част от Малките магьосници поредица:
  • Малките магьосници от О-III: Дондарион Мрачния и Тъмната гора

Читателю, ако обичаш магията и обичаш да се смееш, тази книга е точно за теб! В първото си произшествие Или-Или Енциклопедията, Мишо Меденката и Веселка Намръщеното чудовище ще се сблъскат с вълшебства и много късмет (повечето обаче лош). Тримата малки магьосници ще започнат кариерата си на чародеи с развалянето на зловещо заклинание. Какво ги дебне в Тъмната гора? Ще успеят ли да спасят „спящата дама“ или самите те ще се нуждаят от спасяване? И най-важният въпрос – ще открият ли пътя обратно към дома?

Читателю, ще разпознаеш препратки с много хумор към световноизвестни детски книги и приказки. Тук обаче те се поднасят с неочаквана „врътка“, премъдра поука (или без, на кого са му нужни поучения…) и ако имаш късмет, с прочутите меденки на Мишо.

Кратка информация за автора: Диляна Крусева е родена и живее в гр. Велико Търново. Завършва Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“ със специалност „Българска филология“. Работи в издателство „Слово“ като редактор, а с книжката „Малките магьосници от О-III. Дондарион Мрачния и Тъмната гора. Произшествие първо“ дебютира като автор.

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.