Малките магьосници от О-III: Дондарион Мрачния и Тъмната гора

Корица: Малките магьосници от О-III: Дондарион Мрачния и Тъмната гора
Част от Малките магьосници поредица:
  • Малките магьосници от О-III: Дондарион Мрачния и Тъмната гора

Читателю, ако обичаш магията и обичаш да се смееш, тази книга е точно за теб! В първото си произшествие Или-Или Енциклопедията, Мишо Меденката и Веселка Намръщеното чудовище ще се сблъскат с вълшебства и много късмет (повечето обаче лош). Тримата малки магьосници ще започнат кариерата си на чародеи с развалянето на зловещо заклинание. Какво ги дебне в Тъмната гора? Ще успеят ли да спасят „спящата дама“ или самите те ще се нуждаят от спасяване? И най-важният въпрос – ще открият ли пътя обратно към дома?

Читателю, ще разпознаеш препратки с много хумор към световноизвестни детски книги и приказки. Тук обаче те се поднасят с неочаквана „врътка“, премъдра поука (или без, на кого са му нужни поучения…) и ако имаш късмет, с прочутите меденки на Мишо.

Кратка информация за автора: Диляна Крусева е родена и живее в гр. Велико Търново. Завършва Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“ със специалност „Българска филология“. Работи в издателство „Слово“ като редактор, а с книжката „Малките магьосници от О-III. Дондарион Мрачния и Тъмната гора. Произшествие първо“ дебютира като автор.

Все още няма оценки.

Моля, оценете книгата

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузера си.