Макс Фърнсби. Играчки безброй

Корица: Макс Фърнсби. Играчки безброй
Издания:мека корица

 

Макс Фърнсби може и да изглежда като обикновено десетгодишно дете, но когато един ден голям червен чувал пада от небето върху главата му, той разбира, че изневиделица се е сдобил със силата да призове която и да е играчка на света!

Със своя магически червен чувал в ръка и с новопридобитите умения да призовава играчки, Макс най-сетне може да има всичко, което някога е искал, само трябва да си го пожелае. Но това, което Макс не осъзнава, е, че червеният чувал се е озовал в ръцете му, защото две от най-пакостливите джуджета на Дядо Коледа решават, че ще откраднат шейната му за едно лудо приключение. Чувалът изпада по пътя и ако те не го върнат скоро, самата Коледа може да е застрашена. Ситуацията се заплита още повече, защото един алчен бизнесмен е хвърлил око на чувала и иска да го открадне за себе си.

Настъпва ожесточена надпревара с времето, за да се спасят коледните празници, в това изключително смешно, илюстровано приключение от всепризнатия тандем сценаристи Питър Голки и Джери Суалоу.

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.