Демонът (Клубът на загубеняците)

Корица: Демонът (Клубът на загубеняците)
Част от Клубът на загубеняците поредица:
  • Демонът (Клубът на загубеняците)
Издания:мека корица
Страници: 96

 

Книга първа „Демонът“ от новата поредица КЛУБЪТ НА ЗАГУБЕНЯЦИТЕ съдържа едновременно завладяваща история и прекрасни илюстрации. Всички герои са действителни лица с истинските си имена. Паркът и гробницата също са действителни и се намират в Несебър. Историите с демона са художествена измислица. Дали? В тази книга се разказва за силата на истинското приятелство и добротата. На вас приятно четене, а аз се впускам в търсене на нови приключения.

Кратка информация за автора:

Казвам се Филип, на 11 години съм, от гр. Несебър. Всичко започна през 2019 година, когато създадох една вайбър група с моите приятели. В началото идеята беше просто да си пишем. Но с времето решихме да излизаме всяка събота. И на първото ни излизане се роди идеята за тази книга. Като всяко дете мечтае за приключения в тъмни, дълбоки пещери или за среща с извънземни, но описва своите игри с оригиналния почерк на развито и информирано въображение.

Днес Филип Недков е на 13 години и вече е написал втората книга от поредицата Клубът на загубеняцит, която предстои да излезе.

Кратка информация за илюстратора:

Фиделия Косева по образование е Бакалавър “Графичен дизайн” НБУ. Работи като графичен дизайнер от шест години, а като художник на корици на свободна практика – от седем. По-голямата част от професионалия и опит е в сферата на книгоиздаването.

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.