Клод на ски

Корица: Клод на ски
Част от Клод поредица:
Издания:твърда корица
Страници: 96

 

Посрещнете Клод – обикновено куче с необикновен живот, пълен с приключения!

Когато не си виждал сняг, само за ден могат да ти се случат куп чудновати неща и дори да предизвикаш лавина! Клод и Сър Мъхесто чорапче решават да поизлязат на въздух и се озовават в планината, където ги очаква снежно приключение. Там Клод участва в бой със снежни топки и научава разликата между каране на ски и спускане с чаен поднос, а на финала – тайните на планинското спасяване, защото Сър Мъхесто чорапче се оказва заровен до помпона в снега.

С ярките си и изразителни персонажи поредицата „Клод“ насърчава уменията за самостоятелно четене. Историите за Клод са подходящи както за начинаещи читатели, така и за споделено четене. Илюстрациите са остроумни и елегантни, изпълнени с фин хумор и забавен рисунък.

Кратка информация за автора/илюстратора:

Алекс Т. Смит е автор и илюстратор на детски книги, носител на множество награди. Поредицата му „Клод“ е преведена на над 16 езика. Книгите за Клод попадат във фокуса на продуцентската анимационна компания „Sixteen South“, която ги адаптира за малкия екран в серия от над 50 анимационни епизода, които се излъчват по Disney Junior UK.

Откъс:

Клод на ски

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.