Камъните падат, всички умират

Корица: Камъните падат, всички умират
Издания:мека корица
ISBN: 320

Един мрачен YA роман, който ще ви отведе на мрачно пътешествие до едно градче, над което е надвиснала опасност.

Семейство Куик умеят да крадат.

Умеят да крадат мисли, чувства, спомени, копнежи и дори физически белези. Единственото, което им е необходимо, е контакт с вас или ваша вещ. Разбира се, никой не знае за дарбата им. Никой не знае и че ако Уилоу Куик не изпълнява редовно ритуала на триадата, Скалата, под която градчето Три Пийкс е сгушено, ще се срине върху всички.

Аспън Куик с удоволствие решава да изкара лятото у баба си. Особено когато приятелите му Тео и Бранди (в която Аспън е влюбен много тайно и много отдавна) решават да го придружат. Първоначално всичко върви добре. Той помага на баба си за ритуала, а скоро, сякаш с магия, Бранди зарязва Тео и се влюбва в Аспън. Случайност? Едва ли. Но нещата започват да се влошават, когато в играта се появява книжарката Лия и присъствието й повдига въпроси за една неясна смърт, за едни съмнителни действия и за една зловеща семейна история.

Кои са всъщност семейство Куик и как можеш да се измъкнеш от притегателната им, манипулативна аура?

Кратка информация за автора:

Линдзи Рибар е млада американска авторка, която работи и като литературен агент. Живее в Ню Йорк. Автор е на три романа, два от които са свързани в поредицата „The Art of Wishing”. Обожава да ходи на кино, да гледа шантави сериали и да чете фенфикшъни. Толкова обича Хари Потър, че има татуировка, свързана с книгите.

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.