Историята на Стоичков за деца

Корица: Историята на Стоичков за деца
Издания:мека корица (английски)

 

Историята на най-обичания български футболист, превърнал се в легенда – Христо Стоичков, оживява в пъстра интерактивна книжка за деца!
С помощта на забавни рими, стикери, задачки и лабиринти малките читатели ще научат кой е Камата, как е спечелил Златната топка и какви са най-важните житейски уроци, които е научил от спорта.
Кратка информация за автора:
Любомир Николов е писател с повече от 50 приказки зад гърба си, преводач на култовия фентъзи роман „Властелинът на пръстените“ и автор на десетки книги-игри под псевдонима Колин Уолъмбъри. Сред последните му постижения са чудесният нов превод на „Малкият принц“, поредицата "Български исторически приказки и легенди" и веселата книжка „Азбучни гатанки“, отличена с второ място в конкурса „Бисерче вълшебно".
Кратка информация за илюстраторите:

Кирил Танев е един от най-разпознаваемите съвременни български илюстратори с над 20-годишна практика. Приказните му пеизажи и герои сякаш оживяват в ярките си цветове и майсторски детайли. За „Софтпрес“ илюстрациите на Кирил откриваме в поредиците „При баба и дядо на село“, „Животни любими, описани в рими“ и др.

Неда Малчева е илюстратор – карикатурист, известна с уникалното си чувство за хумор в илюстрациите си и изключителната им изразителност. Почеркът на Неда можем да открием в много проекти – от детски книжки, корици на романи, тематични рекламни материали, отскоро се вихри и в собствена школа за малки художници

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.