Истории от космоса. Приключенията на Господин Никой и Дракона Щрау

Корица: Истории от космоса. Приключенията на Господин Никой и Дракона Щрау
Издания:твърда корица

 

Вкусен сок от космически пащърнак, диви кози и кокошки, ловци на мравки и древни легенди…

На страниците на тази книга ще се разкрият чудати истории и събития, които не ще оставят никого безразличен към нашите двама главни герои. „Истории от космоса“ ще ви запознае със смелия каубой Дракона Щрау, който обяздва метеорити из широкия космос, и с един плах господин, който, поради липса на име, се зове Господин Никой.

Какво е разписанието на метеоритите? Къде се раздават имената? Какви древни легенди се предават из необятния космос? Отговор на всички тези въпроси ще откриете на страниците на „Истории от космоса“ – една книга за неочакваното приятелство и споделените приключения.

Кратка информация за автора:

Таня Петкова живее във Варна със семейството си. Завършва „Приложна лингвистика“ във Великотърновския университет и по професия е преводач. Тя обича думите и тази й любов я води към безкрайни приключения, едно от които несъмнено е писането и издаването на детски книги.

Кратка информация за илюстратора:

Моника Янева открива любовта си към рисуването още като дете. Завършила е „Изящни изкуства“ в НУИ „Добри Христов“ – Варна, а после „Илюстрация“ в Уестминстърския университет в Лондон. Работи като илюстратор за малки и големи.

Още книги от автора:

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.