Фалшивата брада на Дядо Коледа

Корица: Фалшивата брада на Дядо Коледа
Издания:твърда корица
Страници: 192

Мечтали ли сте някога за една по-различна Коледа?
Пуйки и сладкиши, подаръци и песни - всички те започнаха малко да се... изтъркват.
Какво ще кажете да ги замените с огромен експлоадиращ пай, доста гнусно снежно бебе и много услужлива яребица?
Ами ако Дядо Коледа отиде да работи в зоопарка, обърне магазина за играчки с краката нагоре... или пък го арестуват за влизане с взлом?
Подарете си това празнично угощение и се потопете във фантастично смешния свят на сър Тери Пратчет. Тези разкази ще ви накарат да се смеете, да сумтите и плачете (от смях).
Коледа никога няма да бъде същата.

Кратка информация за автора:

Сър Тери Пратчет е британски писател (28.04.1948-12.03.2015 г.). Най-известен е със серията си от комични фентъзи романи за Света на Диска. До декември 2007 г. е продал 55 милиона книги по света с преводи на 36 езика. Пратчет е вторият най-четен автор във Великобритания и седмият най-четен неамерикански автор в САЩ. През 2001 г. печели медала Карнеги за романа си „Изумителният Морис и неговите образовани гризачи”.

Тери Пратчет е офицер на Британската империя от 1998 г. и рицар-бакалавър от 2009 г. заради приноса му към литературата.

Кратка информация за илюстратора:

Марк Бийч е илюстратор на свободна практика, който работи преди всичко в света на детското книгоиздаване. Забавните му и жизнерадостни илюстрации българските читатели свързват преди всичко с поредицата ранни разкази на сър Тери Пратчет, издавани от "Прозорец".

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.