Дивите животни на града

Корица: Дивите животни на града
Издания:твърда корица
Страници: 104

 

Някога замисляли ли сте се колко много животни живеят около нас в градовете и селата? Или по-точно, ние около колко много животни живеем. Гълъби гнездят по таваните на блоковете, лястовици се заселват под стрехите, прилепи се мушват из фугите на панелните блокове, а в паркове и градинки важно-важно шестват таралежи и подскачат от клон на клон катерички. Всички те са "Дивите животни на града" и в тази книга ще ви срещнем с тях и техните истории. Ще си поговорим за спасяването, за помагането, за свободата и за живота ни заедно без да си пречим едни на други, защото винаги е по-хубаво когато има щастлив край.

Кратка информация за автора:

Елена Павлова пише детски книги и страхотии за големи. Освен това има 30 книги-игри зад гърба си и богат опит като преводач. Изявява се и като редактор на български книги („12 часа преди Коледа“ на Д. Чучулайн, „Червенохалата“ на Ц. Владимирова, „Кървави песни“ 1 и 2 на Д.Цолов и др.)

Кратка информация за илюстратора:

Милена Радева е илюстратор на детски книги с богат и шарен опит в чужбина и у нас; завършила е специалност „Книга и печатна графика“ и защитена докторска теза в областта на илюстрацията, участник е в множество изложби и селекции и стои зад сайта „Българска илюстрация“.

И двете обичат животни и тази книга за тях е възможност хем да се занимават с нещо любимо, хем да помогнат мъничко за спасяването и рехабилитацията на дивите животни, които съжителстват с нас.

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.