Боби на празника на плодовете

Корица: Боби на празника на плодовете
Част от Боби в царството на... поредица:
  • Боби на празника на плодовете
Издания:мека корица (английски)
Страници: 64

Здравейте, приятели!

Отново се отправяме с Боби и Морков на пътешествие, но този път поемаме към чудното Царство на плодовете. Ще намерят ли двамата другари тайнствената непозната и ще се справят ли с бандата на злодеите, която се изпречва на пътя им?

Нека преживеем заедно  това приключение, добре дошли на Празника на плодовете!

Идеята, която идва на Владимир Шишков за поредица от книги за деца, които да им разкажат за чудните сили на зеленчуците и плодовете, събира в един екип него, като  автор на историята, д-р Емилова, която разработва специалните текстове за картите на героите, Веселин Станков в ролята на консултант, и талантливите художнички, които карат историите да оживеят - в първата книга Ива Груева, а за настояшето издание - Мая Бочева.

Надяваме се да научите много интересни и полезни неща от тази история и да се забавлявате. Желаем Ви приятни мигове с Боби и чудните герои от книгата!

Кратка информация за авторите:

Владимир Шишков е автор на историите за приключенията на Боби в чудните царства на зеленчуците и плодовете. Той има дългогодишен опит като ИТ професионалист, а също е ентусиазиран откривател, издател и редактор на книги – както художествени, така и научнопопулярни, със специален акцент върху човешкото здраве и самоусъвършенстване.

Д-р Людмила Емилова е лекар с три специалности – вътрешни болести, кардиология и ревматология, здравен мениджмънт. Създател е на медицински център за лечение с природни методи, в който над 50 000 пациенти от цял свят са намерили верен път към здравето.

Д-р Емилова е член на лекарската асоциация към Обществото за натурална хигиена в САЩ. За узрелите на слънце плодове и зеленчуци казва, че са сред най-добрите ѝ приятели.

Кратка информация за илюстратора:

Мая Бочева—Уики е автор на поредицата интерактивни книги "Туй-Онуй", както и съавтор на книгата: "Приказка за Жълтурана-Сладурана и Стъкления Роби". Завършва "Анимационна режисура" в НБУ, където е учила драматургия. Носител е на няколко международни награди за поредицата "Туй-Онуй".

Мая е с дългогодишен опит в създаването на илюстрации за детски книги. Работила е с някои от най-големите издателства в България и е създател на редица учебни помагала за неправителствени организации и големи компании, свързани с опазването на околната среда.

Носител е на Националната награда "Константин Константинов" 2018 за илюстрация.

Още книги от тази поредица:

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.