Асен и пътешествениците в 100 Българии

Корица: Асен и пътешествениците в 100 Българии
Издания:мека корица
Страници: 224

Асен открива, че скучната занималня в читалището е таен клуб на хора със специалното умение да пътешестват в различни паралелни Българии. И — най-странното: той самият има уникално силна дарба да пътешества до най-отдалечените паралелни Българии.

Авторът на книгата и един от майсторите на българското фентъзи - Елена Павлова - е приготвила ново вълнуващо приключение за любознателни деца със свободен дух.

Кратка информация за автора:

Елена Павлова е автор на книги за малки и големи, а кариерата й в писането е дълга, широка и необятна. Има 30 книги-игри зад гърба си, а опитът й на преводач включва повече от 50 превода на романи от писатели като Стивън Кинг и Айзък Азимов и др.

„Асен и пътешествениците в 100 Българии“ е третата книга, която Елена прави с издателство „Софтпрес“ след „Приключение в Долната земя. Коледари срещу хали“ и „Камен и пиратите от 5 Г“.

Кратка информация за илюстратора:

Цвета Петрова - Clementine е илюстратор и аниматор, завършва художественото си образование във Франция и Великобритания, но се връща да живее и твори в България.

С фееричните си илюстрации и творби Цвета печели доверието и интереса на десетки хиляди последователи в социалните мрежи, което я превръща във фактор в съвременната попкултура на творческите младежки среди в България.

Откъс:

Asen_100_48-49

Други книги от автора:

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.