Аня и призракът

Корица: Аня и призракът
Част от Мога да чета (Timelines) поредица:
  • Аня и призракът
Издания:мека корица

 

Съществуват ли наистина призраци? Кирил твърди, че е така.

Не му вярваш? Може би трябва да направиш собствено разследване. Старите къщи понякога крият какви ли не тайни…

За поредицата "Мога да чета":

Книгите от поредицата „Мога да чета“ успешно насърчават четенето  – самостоятелно или с помощта на възрастен, у дома или в училище, в извънкласни дейности или в библиотеката. С тези кратки, забавни истории с весели цветни илюстрации четенето е истинско удоволствие. Поредицата се отличава с достъпен и богат език и е оформена с едър шрифт. В речника е обяснено значението на непознати и по-трудни думи. В задачите в края на книгата може да проверите дали сте разбрали историята, както и да се позабавлявате.

Кратка информация за автора:

Агниешка Стелмашик е автор на популярни истории и романи за деца и тийнейджъри: „Хинкул на острова без котки“, „Невероятната Коледа на Корнелия“ и „Безстрашната баба Адела и космическото приключение“. Създател на поредицата за малки детективи „Бюро за разследване. Томуш Оркишек и партньори“. Поредиците ѝ „Terra Incognita“, „Шпионска коалиция“ и „Хрониките Архео“ са низ от приключения, загадки и любопитни факти. Живее в Бидгошч и е майка на Кшиш.

Кратка информация за преводача:

Ненко Генов е роден в Пловдив. От десет години живее в Полша със семейството си и работи като учител. Завършил е английска филология. Има магистратура „Филмово и телевизионно изкуство“. Работил е в телевизията, снимал е късометражни филми, сценарист на няколко детски театрални постановки. Превежда от английски и полски език. Автор и илюстратор на поредицата „Сбогом, дневнико!“. Когато не спасява галактиката от Тъмната страна на Силата, продължава да пише книги.

Още книги от поредицата:

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.