Агата. Кактус в саксия (книга 1)

Корица: Агата. Кактус в саксия (книга 1)
Част от Агата. Моята първа година в училище поредица:
Издания:мека корица (английски)
Страници: 56

 

„Здравей! Аз съм Агата и скоро ще тръгна на училище. Имам нова раница със звездички! В нея сме наредили тетрадките, моливите, острилката и химикалките. Даже боички!

Дали трябва още нещо? Мама каза, че на първия учебен ден се подарява букет с цветя. А какво ли ще стане, ако подаря кактус в саксия?“

За поредицата:

С какви ли отношения, емоции и предизвикателства ще се сблъска и овладее Агата през първата си година в училище? Да попаднеш в нова и непозната среда е вълнуващо, и още как! А годината обещава да е емоционална и за нейните приятели, за мама, татко и баба, както и за любимия ѝ котарак Балтазар.

Кратка информация за автора:

Александра Георгиева е начален учител и живее, и работи в град Бургас. Много обича рано сутрин да пие кафе на плажа и да чете книги. Има синя коса и 13 татуировки. Вярва, че в думите има магия. Старае се всеки ден да я показва на децата и вярва, че възрастните също могат да я видят.

Кратка информация за илюстратора:

Маргарита Стаменова има черен колан по карате и може да пилотира самолет. Когато не е на експедиция в джунглите на Африка, обича да рисува и да пече сладки. И да си измисля. Богатото ѝ въображение ѝ помага да рисува най-различни герои за офлайн и онлайн проекти.

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.