Седмица на Бисерче вълшебно в Столична библиотека от 19 до 23 март

Столична библиотека посвещава дните от 19 до 23 март на шестото издание на единствената в България награда за най-добра детска книга, чието жури са децата.

В Седмицата на Бисерче вълшебно 2018 библиотекарите от Детско-юношеския отдел ще ви запознаят с номинираните заглавия, които са на разположение в библиотеката, а екипът на „Детски книги“ ще бъде на разположение на учителите за провеждането на читателски срещи с техните възпитаници (необходимо е записване в Детски отдел).

В специалната седмица посетителите ще получат допълнителни разяснения относно кампанията „Активните бисерчета“ и ще могат да участват в 2 тематични работилници за направата на вестник „Бисерче вълшебно“ и курс по презентиране на книги, водени от Вал Стоева (с предварително записване в Детски отдел).

Всички посетители ще имат възможност да пуснат своя въпрос до някой от „бисерните творци“ – писатели, художници, преводачи – в специална кутия, която ще бъде позиционирана в Детския отдел. Най-интересните въпроси ще бъдат зададени на посочените творци, а отговорите ще публикуваме тук.

Ако нямате възможност да посетите библиотеката, изпратете ни своите въпроси чрез формуляра по-долу до 23:59 часа на 25 март 2018 г.:

One thought on “Седмица на Бисерче вълшебно в Столична библиотека от 19 до 23 март

  1. Pingback: Седмица на „Бисерче вълшебно“ в Столична библиотека от 19 до 23 март | Аз чета

Comments are closed.

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.