Сън в лятна нощ

Сън в лятна нощЗаглавие„Сън в лятна нощ“

Автор: Марко Зимса

Илюстратор: Дорис Айзенбургер

Преводач: Ваня Пенева

Издателство: „ЕМАС“

Кратка анотация за книгата: Не друг, а елфите задават тона на „Сън в лятна нощ“ – известната комедия на Уилям Шекспир, разказваща за любов и магия. Кой кого обича? Кой е омагьосан и кой – не? Веселото, дръзко духче Пък ни води през историята и представя известното произведение на Феликс Менделсон Бартолди.

Живият разказ на Марко Зимса е прекрасно допълнен от художничката Дорис Айзенбургер – тя е превърнала нежните, тайнствени звуци в царството на елфите, веселата музика на тромавите занаятчии и празничния сватбен марш в изумително красиви картини.

Мултимедия/интерактивност: Към книгата ще откриете компакт-диск, чрез който младите читатели могат да чуят гласа на разказвач, доизясняващ детайли от богато илюстрираните сцени в книгата, както и да послушат прекрасната музика от произведението на Феликс Менделсон Бартолди.

Кратка информация за автора: Марко Зимса е известен австрийски продуцент, актьор, писател, музикант. От над 25 години той поставя по иновативен начин класически музикални произведения за деца, а поднасянето им във формат книга с диск е неговата успешна и завладяваща формула за приближаване на класиката до малчуганите.

Още от книгата:

 

Други книги от този автор/поредица:
Лебедово езеро + CD Вълшебната флейта + CD Годишните времена + CD

vote-01

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.