Под дъгата: Боровинкови желания

Под дъгата. Боровинкови желанияЗаглавие: „Под дъгата: Боровинкови желания“

Автор: Кели Маккейн

Илюстратор: Антония Милър

Преводач: Жечка Караславова

Издателство: „ФЮТ“

Кратка анотация за книгата: Във въздуха се носи аромат на есен и листата на дърветата се спускат тихо по мокрите тротоари. Но нищо не е в състояние да помрачи слънчевото настроение на Аби. Салонът за красота „Под дъгата” е пълен с клиенти, а приятелите й Бен, Самър и разбира се, Марко са постоянно около нея. Всичко изглежда прекрасно, докато в града не отваря врати нов спа център, който отмъква клиентите им. Ще успее ли Аби да спаси „Под дъгата”, преди да е станало твърде късно…

Кратка информация за автора: Кели Маккейн е едно от най-новите и блестящи попълнения сред авторите на детска литература във Великобритания. Позната е на българските читатели с поредиците си „Под дъгата“, „Това съм аз, Луси“ и „SOS, животни в беда“. Работила е като копирайтър в рекламна агенция, а след това и като учител. „Обичах да чета на моите ученици и един ден си казах, а защо аз да не напиша нещо. Така се роди първата ми книга, която беше издадена през 2003 г. Оттогава досега имам над 30 книги за деца и тийнейджъри” – споделя Кели Маккейн.

Тя живее в Хейзълмиър, графство Съри, заедно с любовта на живота си, прекрасната им дъщеричка и двете им кучета. Като малка мечтаела да живее в Париж отпреди 100 години и да танцува кан-кан. Но понеже пътуването във времето е невъзможно, решила да стане писател.

Кратка информация за илюстратора: Антония Милър е българска художничка, която работи като июстратор в издателство „Ъсбърн“.

Още от книгата: 

Други книги от този автор/поредица:

Под дъгата: Ментова целувкаПод дъгата: Ягодово лятоТова съм аз, Луси! Мода, рок, момчетаТова съм аз, Луси! Щуро лятоТова съм аз, Луси! Модно училищеТова съм аз, Луси! Зелена модаТова съм аз, Луси! Модно ревюТова съм аз, Луси! Парти изненадаТова съм аз, Луси! Пълна промянаТова съм аз, Луси! Модна фантазияSOS животни в беда: Спасяването на болните кученцаSOS животни в беда: Мистерията с кученцето на скалатаSOS животни в беда: Случаят с тайнственото пониSOS животни в беда: Котенцата в призрачната къща

vote 2016 button-01

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.