Неочаквани разкрития

Неочаквани разкрития

В гласуването книгата е събрала 12 гласа от общо 540 гласа в категория „Запалени читатели“, разпределени между 32 книги 🙂

Заглавие: „Неочаквани разкрития“ (поредица „Лора Марлин“)

Автор: Лорън Сейнт Джон

Издателство: „ФЮТ“

Кратка анотация за книгата: Лора Марлин обича да чете криминални романи и мечтае да стане прочут детектив. Лора и приятелят й Тарик помагат за спасяването на откраднат състезателен кон. За награда са поканени да гостуват в една от най-красивите ферми за коне в Америка. Но какво се крие зад привидното спокойствие в конюшните?

Кратка информация за автора: Лорън Сейнт Джон е родена през 1966 г. в Зимбабве. Завършва журналистика в Африка и се мести да живее в Лондон, където работи като журналист и пише биографии на спортисти и музиканти – голфът и кънтри музиката са две от страстите й. Мемоарната книга за ранните й години в Зимбабве е публикувана от издателство Хамиш Хамилтън през 2007 г. Живее в Лондон.

Автор е на изключително успешната поредица за приключенията на малката Мартина в Африка – „Белият жираф“, „Последният леопард“, „Съдбата на слона“ и „Песента на делфините“.

От сайта „Детски книги“: Ревю за книгата „Неочаквани разкрития“ очаквайте скоро на страниците на www.Detskiknigi.com.

Още от книгата:

Други книги от този автор/поредица (кликни върху корицата, за да видиш изненадата):

Съдбата на слона Последният леопард Песента на делфините Тайната на малкия залив Отвличане в Карибите

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.