Регистрация в Книгоходец 2020

Регистрирайте клас/отбор и се включете в предизвикателството ни за активни бисерчета!

Какво целим?

Нека проверим дали участниците в Награда “Бисерче вълшебно” 2020, които четат сами и са регистрирани за участие в Книгоходец, могат да изминат заедно разстоянието до Луната, докато изминават книгометри!

Как ще измерим резултатите?

Когато регистрирате отбор и децата започнат да четат книгите, номинирани в Награда “Бисерче вълшебно” 2020, ще очакваме всяка седмица да проследявате колко книгометра е изминало всяко дете.

1 прочетена страница=1 книгометър

При деца с обучителни трудности 1 прочетена страница=6 книгометра

Сумарния резултат на Вашия отбор можете да подавате до 12:00 часа на обяд всяка неделя (първа дата за отчитане – 16.02.2020 г.).

Когато подадете към нас сумарния резултат на отбора Ви, ние ще го прибавим към данните на всички останали участници. В специалната страница КНИГОХОДЕЦ ще можете заедно с децата да следите как изображението се запълва с покачването на изминатите книгометри.

Защо да участвате?

Децата обичат състезанията. Когато е намесено четенето и работата в екип, ползите са за всички!

1. Попълнете формуляра по-долу, за да регистрирате Вашия клас/отбор в инициативата КНИГОХОДЕЦ
2. Следете колко са изминатите от децата книгометри и подавайте информация към нас всяка седмица (до 12:00 часа на обяд в неделя).

Ние ще обновяваме информацията за всички изминати книгометри от всички отбори и ще публикуваме информация всеки понеделник в периода 17.02.-22.09.2020 г.

В края на Награда “Бисерче вълшебно” 2020 ще обявим:

  • петте най-активни училища
  • петте най-активни отбора с активни бисерчета

Всички участници ще получат грамоти за участие в КНИГОХОДЕЦ.

Посочете името на училището/библиотеката
Моля, изпишете само името.
Ако имате участници от различни възрастови групи, съветваме Ви да ги отделите в различни отбори, напр. първокласниците да са в един отбор, а петокласниците - в друг. Възможно е да регистрирате повече отбори.