Хрониките на Магнус Бейн

Хрониките на Магнус БейнЗаглавие: „Хрониките на Магнус Бейн“

Автор: Касандра Клеър, Сара Рийс Бренън, Морийн Джонсън

Преводач: Боряна Даракчиева

Издателство: „Ибис“

Кратка анотация за книгата: Книгата съдържа единайсет неразказвани досега истории, които хвърлят светлина върху живота на загадъчния Магнус Бейн, спечелил сърцата на феновете на поредиците „Реликвите на смъртните” и „Адски устройства” със своята харизма, с екстравагантния си стил и неподражаемото си остроумие.

На страниците на сборника почитателите на книгите на Касандра Клеър ще се срещнат отново с любими свои герои, като Алек, Клеъри, Уил, Теса и Джем, ще научат истината за Рафаел Сантяго и Камила Белкор, за изхода от първия сблъсък между Валънтайн и Магнус и ще узнаят още много други тайни. Касандра Клеър, Морийн Джонсън и Сара Рийс Бренън ни повеждат на вълнуващо пътешествие през историята, изпълнено с много хумор, приключения и драматични сблъсъци, в компанията на очарователния, духовит и винаги безупречно облечен магьосник.

Кратка информация за автора: Касандра Клеър работи като журналист за Hollywood  Reporter, преди да се ориентира  към писането на книги. Тя е авторът  на поредиците „Реликвите на смъртните” и „Адските устройства”.

Морийн Джонсън е завършила творческо писане и театрална драматургия в университета Колумбия. Тя е автор на 10 романа за тийнейджъри, сред които 13 Little Blue Envelopes, Suite Scarlett и The Name of the Star.

Кратка информация за преводача:

Още от книгата:

 

Други книги от този автор/поредица:

Град от кости Град от пепелГрад от стъклоГрад на паднали ангели (Реликвите на смъртните 4)Град на небесен огън (Реликвите на смъртните 6)Град на изгубени души (Реликвите на смъртните 5)Ангел с часовников механизъм (Адски устройства 1)Принц с часовников механизъм (Адски устройства 2)Принцеса с часовников механизъм (Адски устройства 3)Магистериум: Железният изпитМагистериум - Медната ръкавица

vote 2016 button-01

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.