Затъмнение

Корица: Затъмнение
Издания:мека корица
Страници: 208

 

Ню Йорк е потънал в слънце и жегата се стели по улиците на града. Внезапна авария обаче спира тока в мегаполиса. Докато електрическите светлини угасват, други засияват в тъмното.

Изненадващи трепети от първа среща, горчиво-сладкият вкус на спомените и усещането за ново начало се преплитат в шест истории, написани от световно известни автори, за да покажат, че както в любовта магията често се крие и в мрака.

Кратка информация за автора:

Шест от най популярните съвременни чернокожи писателки, носителки на множество литературни отличия и автори на бестселъри: Тифани Д. Джаксън, Ник Стоун, Ашли Уудфолк, Дониел Клейтън, Анджи Томас, Никола Юн, пренасят електрическия заряд на любовта в колекция от очарователни, весели и сърцераздирателни разкази, които ярко озаряват тъмнината. Засягат се теми, актуални за младите хора по целия свят, свързани с трепета на първата любов, идентичността, приятелството.

Дониел Клейтън е преподавател по английски език, специализирала „Детска литература“, както бивш библиотекар и основател на Cake Literary.

Тифани Д. Джаксън завършва магистратура в Нюйоркския университет, автор на бестселъри на New York Times, носител на множество престижни номинации.

Ник Стоун е родена и израснала в предградие на Атланта, щата Джорджия. Завършва колежа Spelman, като няколко години живее в Израел, преди да се завърне в САЩ, за да пише.

Анджи Томас има бакалавърска степен по творческо писане. Дебютният ѝ роман - The Hate U Give, e публикуван през пролетта на 2017 г., а година по-късно и филмиран.

Ашли Уудфолк завършва университета Rutgers и работи в издателство повече от десетилетие. Сега е майка и писател на пълен работен ден с няколко издадени книги.

Никола Юн е автор на бестселърите на New York Times „Всичко, всичко“ и „Слънцето също е звезда“. Тя е финалист на National Book Award.

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.